Naailes

Naailessen voor beginners en gevorderden

Een cursus waarbij ieder cursist op eigen niveau en in eigen tempo kan werken. Met behulp van modellen uit patroonbladen (Knip, Burda, Images) of met een kant en klaar patroon wordt een kleding stuk gemaakt. Je bent als cursist vrij om te kiezen wat je maken wilt. Er zal tijdens de les veel aandacht besteed worden aan het overnemen van het patroon, patroon op maat maken en aanpassen aan je eigen lichaamsmaten. De stoflegging, het lezen van een werkbeschrijving en de verschillende naaitechnieken.

Ben je al een gevorderde naaister en kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vervaardigen van moeilijke technische onderdelen zoals het maken van kragen of paspelzakken dan is dit ook de plek voor allerlei tips en trucs.

Tijd: Wekelijks of één keer in de veertien dagen, met uitzondering van de school vakantie's. 2,5 uur per les. Max. 5 personen per les. Door deze  kleinschaligheid is het mogelijk u voldoende te begeleiden.

Lessen op dinsdag avond van 19.30 tot 22.00 uur één keer in de veertien dagen. (Vol)

Woensdagmorgen van 9.00 tot 11.30 uur, één keer in de veertien dagen.(Vol)

Woensdagavond elke week.  (VOL)

Donderdag avond van 19.30 tot 22.00 uur één keer in de veertiendagen. (Vol)

 

Kosten € 19,50 per les, bij afname van een blokje lessen  (september tot december, januari tot april, mei tot juli) geldt een korting van 3 %.

Er is een wachtlijst, maar informeer a.u.b. misschien komt er op het door jouw gekozen moment binnenkort een plekje vrij.

Nieuw seizoen start in september 2024 .