Tassencollectie: 

De harmonicatas was voor mij een aanleiding om meer te gaan experimenteren met leer. Het maken van kleurrijke tassen die beter bij mijn gaderobe passen of een technische uitdaging waren de vertrekpunten voor een ontdekkingstocht. Een reis die nog lang niet klaar is maar al wel leuke exemplaren heeft opgeleverd. Voor meer informatie of een prijsopgave neem gerust contact met me op.

Oranje Kelly Bag

Mooi klein felgekleurde Kelly bag. Gemaakt van rundleer. De binnenkant is afgewerkt met een oranje/bruine pigskin. De binnenkant is één groot vak het heeft wel 1 extra klein vakje. Door een smal riempje ook als schouder tas te gebruiken. 

afmetingen: 24 cm breed, 17 cm hoog en 8 cm diep.

Retro tasje met grote gesp.

Retro tasje gemaakt van beige en creme kleurig rundleer en een creme kleurig nappaleer met vlechtmotiefprent.

De tas sluit met een magneet. Binnenkant is afgewerkt met een zandkleurige pigskin. Voorzien van een vakje met ritssluiting en draagriempje.

 

 Kelly Bag

Mooi klein felgekleurde turquoise Kelly bag. Gemaakt van rundleer met krokodilleprint. De binnenkant is afgewerkt met een turquoise pigskin. De binnenkant is één groot vak het heeft wel 1 extra klein vakje. Door een smal riempje ook als schouder tas te gebruiken. 

afmetingen: 24 cm breed, 17 cm hoog en 8 cm diep.

Crossbody in blauw en grijs

Opvallend klein crossbodytasje gemaakt van rundleer. Doorlopende souflé die aan de zijkanten door een grote ring bijeen gehouden wordt. Met kort en lange draagriem. Een groot binnenvak.

 Uit de serie harmonicatas een mooi klein stoffen tasje groenig van kleur.

Opvallend klein handtasje met heel veel plooitjes.

 

Wil je zelf een leuke tas te maken?

Dan is de workshop tassen maken misschien een idee!

 

Exposities:

Kunstvierdaagse Bronckhorst 26-29 mei 2022 

Kapel in Bronkhorst: 11 juni tot 17 juni 2022

Catharinakerk Doetinchem: 8 tot en met 14 augustus 2022